How To Start

Wie Ben Ik?

Hallo,

Laat ik me eerst even aan jou voorstellen, Ik ben alex Taal en ben vanaf 2010 bezig met online websites (marketalex) te bouwen. Verder ben ik actief ik de transport wereld van een bekend merk en doe dit 32 uur per week.

Als ik niet bezig ben met het bouwen van mijn online business dan vermaak ik mij met het bekijken van action films en puzzelen.

How To Start 

Een hele goede vraag want dit heeft mij een half jaar van mijn tijd verspild. Je kent het gevoel wel! Je begint met een website te bouwen en daarna denk je "Waar blijven de bezoekers".

Traffic Exchange had ik nog nooit van gehoort en is een onderzoek waard. Nu ben je zelf natuurlijk expert in dit gebied maar ik niet. Verdwalen, dat doe je in dit netwerk als je niet de juiste weg weet?

Where To Start...

Tijdens het dwalen tussen de Traffic Exchange kom ik een boek tegen en dit boek (Free Download here)had ik veel eerder willen hebben maar dit was niet het geval. Dit hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen want jij weet hoe je in de traffic exchanges moet handelen. Weet je dit niet dan ben je net als mij ook de verkeerde dingen aan het doen.

Waar denk je als eerste aan als je traffic naar je eigen website wilt hebben?
  1. Plaats een link van je site in traffic exchange.
  2. Plaats een link van een andere exchange in traffic exchange.
  3. Plaats een link van een boek die bijna alle traffic exchange promoot.
In het begin was je dus bezig met optie 1 want je wilt natuurlijk traffic naar je eigen site en niet naar iemand anders zijn site. Op dit moment ben je je helemaal suf aan het klikken maar je hebt nu wel een heleboel traffic op je site. Joepie.... kijk eens roep je "543 bezoekers" maar als je stop met klikken in de traffic exchange daalt dit aantal snel weer naar nul!.

Wil je deze bezoekers wel, zijn deze bezoekers echt naar jou site op zoek ? NEE natuurlijk niet het gaat om de credits om zoveel mogelijk traffic naar hun eigen site te leiden. Met andere woorden "de bezoekers zijn op zoek naar Traffic" Nu je dit weet heb je de sleutel van je succes.

Hoe dit proces in zijn werk gaat verwijs ik je door naar de volgende pagina : De funnel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten